Behandelingen

Waarom en wanneer naar de trimsalon?

Er zijn natuurlijk enorm veel verschillen in vachten. Elke vacht heeft een specifieke behandeling. De vacht van de hedendaagse honden en katten is door mensen gecreeerd, wij zullen er dan ook zorg voor moeten dragen dat deze gezond en verzorgd blijft. 

Hoe vaak uw hond naar de trimsalon moet is van verschillende factoren afhankelijk, ik kan u daar persoonlijk advies in geven. Het kan zijn dat uw huisdier een huid/vachtprobleem heeft. Door gebruik van de juiste shampoo kan deze behandeling worden ondersteund. 

Ik raad sterk aan om jonge dieren zo snel mogelijk kennis te laten maken met de trimsalon. Zodra ze hun laatste puppy-vaccinatie gehad hebben zijn ze van harte welkom. Op deze leeftijd laten we ze wennen aan de handelingen, knuffelen en uiteraard belonen. Hierdoor is komen de volgende trimbeurt een uitje voor ze. 

Kijk hieronder voor onze gratis puppy-beurt!

Mijn salon

Vanaf 4 oktober 2016 bent u van harte welkom in mijn salon. Hieronder een sfeerimpressie vlak voor de opening. 

Gratis puppy-beurt

De gratis puppy-beurt is voor pups t/m 5 maanden en is bedoeld om de pup te laten wennen aan het bezoek aan de trimsalon. Uw pup wordt op de tafel gezet en maakt kennis met de gereedschappen die gebruikt worden in de trimsalon en spelenderwijs worden een aantal handelingen uitgevoerd, zoals haar tussen voetzooltjes knippen, oogjes schoon maken en/of vrij knippen en eventueel oren uitplukken. Dit duurt ongeveer een half uurtje. Indien nodig kan de pup ook nog even gewassen worden. Zodra de pup weer naar huis gaat krijgt u nog een kam- en borsteladvies voor de juiste vachtverzorging. Heeft uw hond een plukvacht dan geldt de gratis puppybeurt t/m 4 maanden.